JD-SMART-07-bw-V3

BBL en stages

BBL-opleiding Elektro of Mechanisch Monteur

Wil je elke maand salaris ontvangen én een technisch diploma halen? Kies voor onze BBL-opleiding en ga aan de slag bij onze Elektro Technische Dienst (ETD) of Mechanisch Technische Dienst (MTD). 

Wat is BBL?

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. In het kort komt het erop neer dat je gaat werken bij een erkend leerbedrijf en dat afwisselt met lessen op school. Volg je bij ons de BBL-opleiding, dan werk je vier dagen in de week bij de Technische Dienst van onze kartonplant in Loenen en ga je één dag per week naar school. Wij betalen jouw salaris voor een vierdaagse werkweek én nemen de kosten op ons voor jouw opleiding. In onze plant word je begeleid door een deskundige praktijkbegeleider en kun je bouwen op de kennis en ervaring van ervaren collega’s. Loopt alles goed en rond je de BBL-opleiding succesvol af, dan wacht er bij ons een baan als ETD’er of MTD’er voor jou.

 

Jouw toekomst bij SMART

Samen met ervaren collega’s houd je de plant draaiende. Maak kennis met Bas en Rob, zij volgen bij ons de BBL-opleiding en vertellen wat zij zoal doen als ETD’er en MTD’er.

bas-martijnse-bbl-opleiding

Wat breng je mee?

Een afgeronde VMBO-opleiding met wiskunde, scheikunde of natuurkunde in je pakket
Je hebt interesse in elektrotechniek en/of mechaniek
Je bent leergierig, enthousiast en gemotiveerd

Wat krijg jij?

Een leerzame, veelzijdige en uitdagende werk- en opleidingsplek
Goede voorbereiding op een mooie carrière
Salaris conform de CAO voor een werkweek van 32 uur
Ervaren en gezellige collega’s die je helpen groeien
Leuke bedrijfsuitjes

PODIUM VOOR JONG TALENT

Wil jij de kennis die je opdoet tijdens jouw opleiding in de praktijk brengen? Bij Smart Packaging Solutions bieden wij je graag de kans en vrijheid jouw ambities te verwezenlijken. Onze deuren staan altijd open voor leergierige MBO- en HBO-studenten die bij ons een jaar- of afstudeerstage willen lopen. 
 

Wij bieden een leerzame stageplek, die de basis legt voor een mooie carrière. Als stagiair werk je zelfstandig of met collega’s aan projecten, groot en klein, en maak je kennis met verschillende afdelingen. Van Inkoop tot de Technische Dienst, van HR tot Productontwikkeling. Hoe jouw stage eruitziet, bepaal je voor een groot deel zelf. Wij geven jou vrijheid en vertrouwen. Neem contact met ons op en leer meer over onze afwisselende, veelzijdige en uitdagende stages.

Jouw toekomst bij SMART

Een leerzame, veelzijdige en uitdagende stageplek
Goede voorbereiding op een mooie carrière
Passende stagevergoeding
Ervaren en gezellige collega’s die je helpen groeien
Leuke bedrijfsuitjes

Zie jij het ook zitten om bij Smart Packaging Solutions jouw BBL-opleiding te volgen of wil jij de beste voorbereiding op een baan in de inkoop, HR, productontwikkeling of technische dienst? Neem contact met ons op!

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Harm-Kruitbosch-3

Smart bied je de ruimte om door te groeien. Toen ik hier begon, was ik nog nooit in een fabriek geweest. Inmiddels heb ik al meerdere opleidingen mogen doen.