20173579

Over Smart

We make it fit

Smart Packaging Solutions is sinds 1989 dé referentie in de productie van stevige, flexibele en duurzame kwaliteitsverpakkingen van massief karton. De ideale bescherming voor kwetsbare producten van natuurlijke oorsprong. The Perfect Body.

Vanuit drie volledig geïntegreerde, hoogtechnologische kartonfabrieken produceren we een breed scala aan verpakkingsproducten voor onder andere de sierteelt, groente-, vlees- en visindustrie. Zowel landelijk als internationaal. De kennis en kunde van onze medewerkers, gecombineerd met hun sterke focus op innovatie en service, maken ons wereldwijd tot dé verpakkingsspecialist.

Great to work for

Bij Smart Packaging Solutions stoppen we veel energie in het creëren van een fijne werkplek. Onze collega’s krijgen de vrijheid het werk naar eigen inzicht in te vullen op de manier die hen het best lijkt. We weten waar hun talenten liggen en ondersteunen ze in het doorontwikkelen van deze talenten. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen aan het werk kan op de plek die hem of haar het gelukkigst maakt en vanuit intrinsieke motivatie meeschrijft aan het verhaal van onze organisatie.

 

Één grote familie

Smart Packaging Solutions is onderdeel van VPK Packaging Group, dat al sinds 1935 een pionier is in de productie van kartonnen verpakkingen van gerecycleerd papier. De totale organisatie telt 65 productiesites, verspreid over 20 landen. Hier werken 6.100 professionals jaarlijks aan een hoeveelheid verpakkingen met hetzelfde oppervlak als 452.000 voetbalvelden. Daarvoor wordt er jaarlijks 1.500.000 ton papier gerecycleerd.

vpk-logo

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem contact op met onze HR afdeling