Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Marcel-van-Veen-1

Marcel van Veen - Q&S Manager

“Samen werken we aan verbeteringen waar de organisatie mee verder kan.”

Marcel van Veen is Q&S Manager bij Smart Packaging Solutions in Loenen. "Sinds 2017 ben ik Manager Quality en Safety. Ik houd me bezig met alles wat te maken heeft met veiligheid en kwaliteit."

Als Q&S Manager heb je een divers pakket aan taken. Denk aan het verzorgen van vergunningsaanvragen en maatregelen om ervoor te zorgen dat collega’s in de fabriek hun werk veilig kunnen doen. Verder ben ik leiddinggevende van de afdeling Productontwikkeling. Daarbij ondersteun ik collega’s die de verpakkingen ontwerpen.

Ruimte voor eigen inbreng

Als je dingen ziet die beter kunnen, dan is er de ruimte om die in te brengen. Dat vind ik het leukste aan werken bij Smart. En ook heel belangrijk: een goed idee kan daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Verduurzamen

Meedenken over hoe Smart kan verduurzamen: dat is een vraagstuk dat mij persoonlijk zeer aanspreekt. Op dat vlak willen en moeten we stappen zetten. Als Q&S Manager heb ik eraan bijgedragen om het onderwerp energie intern op de kaart te zetten. Het is mooi om te zien dat daar nu veel aandacht voor is.

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Marcel-van-Veen-2

Persoonlijke ontwikkeling

Smart biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. In 2017 ben ik bij Smart begonnen als Manager Quality en Safety. Later kreeg ik ook de kans om als leidinggevende voor de Afdeling Productontwikkeling aan de slag te gaan. Zo kan ik op verschillende gebieden een bijdrage leveren aan de groei van Smart.

Geen dag is hier hetzelfde. Ons team bestaat uit toegewijde vakmensen. Wat ik mooi vind: samen werken we aan verbeteringen waar de organisatie mee verder kan. Een mooi voorbeeld daarvan is onze waterzuivering. Als Q&S Afdeling hebben we ideeën ingebracht om de zuivering naar een hoger niveau te tillen en er is ook daadwerkelijk budget vrijgemaakt om dat uit te voeren.

Prima werkgever

Smart is een prima werkgever. Je hebt hier veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng en de flexibiliteit om je werktijden in te delen. We verzetten met elkaar een boel werk en hebben ook veel lol met elkaar. Dat is ook heel belangrijk.

Wil jij net als Marcel bouwen aan je toekomst bij Smart Packaging Solutions Nederland? 
Solliciteer dan direct op één van onze vacatures!

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Marcel-van-Veen-4

Ga ook voor smart

Denk jij goed in ons team te passen? Solliciteer dan op de vacature die het beste bij jou past!
Bekijk vacatures
Delen