Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Marcel-ter-Hove-1

Marcel ter Hove - Voorman Technische Dienst

“Smart is een sociaal bedrijf dat aandacht voor je heeft als werknemer, zowel qua werk als privé.”

Marcel ter Hove begon ooit als vakantiekracht en is nu Voorman Technische Dienst bij Smart Packaging Solutions. Met zijn collega’s houdt hij het machinepark in goede conditie. “Wat hier binnenkomt als oud papier gaat uiteindelijk de deur uit als een nieuwe doos. Het is mooi om aan dat proces een bijdrage te mogen leveren.”

Teamgevoel

“Als Technische Dienst is het onze taak om het machinepark draaiende te houden. Een belangrijke job, want stilstand kost geld. We houden ons dagelijks bezig met preventief onderhoud en als er een reparatie nodig is, dan voeren we deze zo snel mogelijk uit. Alles om ervoor te zorgen dat de machine weer snel in bedrijf is.”

“Als Voorman Technische Dienst stuur ik de monteurs Mechanisch Technische Dienst (MTD) en Elektro Technische Dienst (ETD) aan. In ons team hebben we een mooie mix van jonge en ervaren mensen. Bij ons heerst echt een teamgevoel: samen voelen we ons verantwoordelijk voor het machinepark. Als dat op een goede manier lukt, en we er bijvoorbeeld in slagen om met elkaar een storing snel te verhelpen, geeft dat een voldaan gevoel.”

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Marcel-Ter-Hove-2

Ruimte voor groei

“In 1997 ben ik in dienst gekomen als Monteur Mechanisch Technische Dienst en later kreeg ik de kans om Voorman te worden. Smart geeft je de ruimte om verder te groeien en opleidingen te volgen. Van MTD-Monteur kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar ETD-Monteur en als ETD-Monteur kun je je specialiseren in bepaalde vakgebieden, bijvoorbeeld in PLC-besturingssystemen.”

Aandacht

“Een goede werksfeer en plezier in het werk is voor mij het belangrijkste. Bij Smart heb ik dat. Smart is een sociaal bedrijf dat aandacht voor je heeft als werknemer, zowel qua werk als privé. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen en als er privé iets is, staan ze ook voor je klaar en wordt er met je meegedacht.”

“Smart is een sociaal bedrijf dat aandacht voor je heeft als werknemer, zowel qua werk als privé.”

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Marcel-ter-Hove-4

Trots

“De papierindustrie is mij met de paplepel ingegoten en mijn familie heeft een sterke connectie met het bedrijf. Mijn opa heeft hier 51 jaar gewerkt, mijn vader ruim 25 jaar en mijn oom is ook hard op weg om de 50 jaar vol te maken. Zelf wist ik al van jongs af aan dat ik met mijn handen wilde werken. Ik ben bij de Technische Dienst begonnen als vakantiekracht toen ik veertien was. Inmiddels werk ik hier ruim 25 jaar. Ik ben er trots op om voor dit bedrijf te werken en op het product dat we maken met massief karton. Wat hier binnenkomt als oud papier gaat uiteindelijk de deur uit als een nieuwe doos. Het is mooi om aan dat proces een bijdrage te mogen leveren.”

Wil jij net als Marcel bouwen aan je toekomst bij Smart Packaging Solutions Nederland? 
Solliciteer dan direct op één van onze vacatures!

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Marcel-ter-Hove-3

Ga ook voor smart

Denk jij goed in ons team te passen? Solliciteer dan op de vacature die het beste bij jou past!
Bekijk vacatures
Delen