interview-marc

Marc van Zanten - Procesoperator

“Als je op zoek bent naar afwisseling, dan moet je hier komen werken.”

Zonder enige ervaring in procestechniek toch uitgroeien tot een volleerde Procesoperator. Dat is wat slechts vier jaar werken bij Smart Packaging Solutions met je persoonlijke ontwikkeling kan doen. Marc van Zanten, Procesoperator bij Smart Packaging Solutions, kan daarover meepraten. Hij heeft als ervaringsdeskundige dezelfde ontwikkeling doorgemaakt en zegt erover: “Als je op zoek bent naar afwisseling, moet je hier komen werken.”

Na zeven jaar dagdiensten gedraaid te hebben, was Marc toe aan een baan die hem overdag meer vrije tijd opleverde voor zijn gezin. Daarom was hij op zoek naar een bedrijf waar hij in ploegen kon werken. En dan het liefst in een organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Marc: “Na het behalen van mijn havo ben ik direct gaan werken, waar ik later spijt van kreeg. Daarom was ik op zoek naar een bedrijf waar opleidingen worden aangeboden. Smart Packaging Solutions gaf me direct het gevoel dat ik me hier kan doorontwikkelen en kan werken aan mijn ambities.”

 

Iedere dag een andere functie

En dat is gelukt. Na meerdere opleidingstrajecten is Marc net in het bezit van zijn diploma Procesoperator B. Hij is inzetbaar voor vier van de vijf functies aan de kartonmachine en is momenteel in opleiding voor de laatste. Marc: “Ik verricht iedere dag andere functies, die ik allemaal heb aangeleerd binnen het bedrijf. Maar uitgeleerd ben ik nog niet. Op dit moment focus ik me op de functie van Machinevoerder, waar wat meer verantwoordelijkheid bij komt kijken. Uiteindelijk is het de bedoeling als Teamleider aan de slag te kunnen.”

 

Alle ruimte

In dat doel voelt Marc zich enorm gesteund door alle kansen en mogelijkheden, die hem vanuit de organisatie worden geboden. Marc: “Je krijgt hier alle ruimte om te ontwikkelen. Zowel met interne als met externe opleidingen. Je wordt ruimschoots ingepland om voldoende uren mee te kunnen lopen met een ervaren collega om de functies te leren. Volg je ook nog een schoolopleiding – zoals in mijn geval – dan word je een dag vrij geroosterd om je hierop te kunnen focussen. Die behulpzaamheid is wat ik het meest positief vind aan Smart Packaging Solutions.”

Ga ook voor smart

Denk jij goed in ons team te passen? Solliciteer dan op de vacature die het beste bij jou past!
Bekijk vacatures
Delen