Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Jeroen-Westerhuis-2

Jeroen van Westerhuis - Operator B Vouw-/Lijmmachines

“Smart investeert in jou als medewerker en geeft je mogelijkheden om verder te leren.”

Jeroen van Westerhuis is Operator B aan de vouw-/lijmmachines bij Smart Packaging Solutions. “Een supermooi gevouwen doos afleveren: dat geeft mij een kick.”

“Als Operator aan de vouw/lijmmachine ben ik verantwoordelijk voor het vouwen en lijmen van massief kartonnen dozen. Er zijn heel veel verschillende formaten dozen en als Operator is het mijn taak om ervoor te zorgen dat ze op de goede manier gevouwen en gelijmd worden. Ik stel de vouw-/lijmmachine in, zorg dat het proces goed loopt en voer controles uit.”

Uitdaging in het werk

“In 2020 ben ik hier komen werken. Ik zag een vacature voor Operator vouw-/lijmmachine en dat leek mij interessant. Het bedrijf kende ik al, want vroeger haalde ik hier als vrachtwagenchauffeur verpakkingen op. Nu maak ik de dozen zelf en dat is veel leuker. Van niets maken we hier iets en de vouw-/lijmmachine speelt daarbij een belangrijke rol. Voor een goed eindresultaat moet je de machine goed instellen, controleren en soms tussentijds bijstellen. Het sleutelen vind ik de leukste uitdaging in mijn baan.”

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Jeroen-Westerhuis-5

Supermooi

“Wanneer ik eer heb van mijn werk? Als een doos supermooi gevouwen is en als de pallet met een stapel dozen vervolgens soepel via de rollerbaan naar de inpakstraat loopt. Soms zie ik verpakkingen nog terug nadat ze de fabriek hebben verlaten. Als ik langs een bloemenwinkel loop, zie ik wel eens een verpakking die ik bij de machine heb gehad. Dat is heel grappig om te zien.”

Een Operator ABC’tje

“Smart investeert in jou als medewerker en stimuleert je om verder te leren. Je kunt doorgroeien in het bedrijf en dat wil ik zelf ook graag. Toen ik hier begon, heb ik de interne opleiding Smart Learning A gedaan. Daarmee mag je één vouw-/lijmmachine bedienen. Later heb ik de opleiding Smart Learning B gedaan waarmee ik twee machines mag aansturen. Nu ben ik bezig met de mbo-opleiding Mechanisch Operator C bij de Technicampus in Deventer. Als ik die heb afgerond, mag ik alle vouw-/lijmmachines bedienen. Daarna ga ik mogelijk nog de opleiding Mechanisch Operator D doen waarmee ik ook de stansmachines en flexomachines, die de bedrukking doen, mag bedienen.”

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Jeroen-Westerhuis-1

Werk-privé

“Ik werk in een vijfploegendienst. Dat betekent dat ik twee ochtenden, twee middagen en daarna twee nachten werk. Vervolgens ben ik vier dagen vrij.  Ik vind het heerlijk om in ploegendienst te werken. Je weet voor het hele jaar je rooster en je hebt veel vrije tijd tussen de diensten. Als je een keer vrij wilt hebben, is dat ook altijd goed te regelen.”

Leuke activiteiten

“Naast het werk is er ook tijd voor ontspanning. Jaarlijks krijgen we een budget waarmee je met je eigen ploeg iets leuks kunt doen. Zo zijn we onlangs met de ploeg uit eten geweest. Verder hebben we een actieve personeelsvereniging dus er zijn regelmatig leuke activiteiten voor alle medewerkers en rond Sinterklaas en Pasen wordt er ook iets voor de kinderen georganiseerd.”

Wil jij net als Jeroen bouwen aan je toekomst bij Smart Packaging Solutions Nederland? 
Solliciteer dan direct op één van onze vacatures!

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Jeroen-Westerhuis-3
Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Jeroen-Westerhuis-4

Ga ook voor smart

Denk jij goed in ons team te passen? Solliciteer dan op de vacature die het beste bij jou past!
Bekijk vacatures
Delen