Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Harm-Kruitbosch

Harm Kruitbosch - Aanspreekpunt/Operator Stansmachine

“Je krijgt een prima loon en bent verzekerd van een baan met zekerheid, toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden.”

Harm Kruitbosch is Operator stansmachine bij Smart Packaging Solutions in Loenen. "Bij Smart voel je je gerespecteerd en gewaardeerd als medewerker. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Er werken collega’s met verschillende achtergronden en iedereen kan zijn wie hij is."

Bij de stansmachine wordt van een vel massief karton een vouwbare doos gemaakt. Als Operator stel ik de stansmachine in zodat een vel massief karton op de juiste manier wordt gestanst. Voor een goed eindresultaat is het belangrijk dat dat heel precies gebeurt dus als Operator heb je een verantwoordelijke functie.

Opleidingsmogelijkheden

Via een kennis die al bij Smart werkte ben ik hier terecht gekomen. Op dat moment had ik helemaal geen technische opleiding gedaan dus alles was nieuw voor mij. Bij Smart heb ik een opleiding tot Operator A gevolgd. Later ben ik ook opgeleid tot Operator B en mocht ik meer machines aansturen. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar Aanspreekpunt, een soort rechterhand van de Teamleider.

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Harm-Kruitbosch-4

Zekerheid en toekomstperspectief

Smart is een gezond bedrijf. Je krijgt een prima loon en bent verzekerd van een baan met zekerheid en toekomstperspectief. Ik vind het een grote pré dat je bij Smart serieuze doorgroeimogelijkheden hebt. Toen ik hier begon, was ik nog nooit in een fabriek geweest en wist ik niets van stansen. Inmiddels heb ik al meerdere opleidingen mogen doen. Wellicht ga ik in de toekomst nog een opleiding doen om Teamleider te worden. Smart bied je de ruimte om door te groeien.

Gemoedelijke sfeer

Bij Smart voel je je gerespecteerd en gewaardeerd als medewerker. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Er werken collega’s met verschillende achtergronden en iedereen kan zijn wie hij is. Ik vind het heel belangrijk dat je plezier hebt in je werk en bij Smart heb ik dat. Ik werk in ploegendienst en werkroosters zijn ruim van tevoren bekend zodat je daar ook privé rekening mee kunt houden. En als er privé een keer iets is waardoor je vrij moet hebben, denken ze altijd met je mee.

We werken hard, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Zo gaan we af en toe uit eten met de ploeg. Ook worden er regelmatig bedrijfsuitjes en feestjes georganiseerd. Dat je je collega’s soms ook in een andere setting ziet, draagt bij aan het teamgevoel.

Wil jij net als Harm bouwen aan je toekomst bij Smart Packaging Solutions Nederland? 
Solliciteer dan direct op één van onze vacatures!

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Harm-Kruitbosch-2

Ga ook voor smart

Denk jij goed in ons team te passen? Solliciteer dan op de vacature die het beste bij jou past!
Bekijk vacatures
Delen