Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Aline-Timmer-3

Aline Timmer - Commercieel Medewerker Binnendienst

“Op de werkvloer is de sfeer gemoedelijk: iedereen spreekt elkaar aan met ‘jij’ en gaat met respect met elkaar om.”

Aline Timmer is Commercieel Medewerker Binnendienst bij Smart Packaging Solutions. "Als alle orders zijn verwerkt, ga ik ‘s middags aan de slag met analyseren. Dat vind ik het leukste onderdeel van mijn werkzaamheden."

Als Commercieel Medewerker Binnendienst voer ik verschillende werkzaamheden uit. We zitten met zijn drieën op de binnendienst. We hebben allemaal ons eigen klantenbestand en regio. Voor mij zijn dat Nederland, Engeland, Ierland en Polen.

Een standaard werkdag

Mijn werkdag heeft een aantal vaste onderdelen. ’s Ochtends begin ik met het invoeren van de orders van klanten. Dat gaat om orders die ze de volgende dag of de dag daarna willen ontvangen. Soms hebben klanten out of the blue nieuwe wensen. Dan ga ik in overleg met de productieplanning om te kijken hoe we het kunnen regelen.

Als alle orders zijn verwerkt, ga ik ‘s middags aan de slag met analyseren. Dat vind ik het leukste onderdeel van mijn werkzaamheden. We weten van elke klant hoeveel verpakkingen ze over een bepaalde periode afnemen. Ik hou in de gaten of de praktijk overeenkomt met wat er is vastgelegd. Neemt een klant bijvoorbeeld ineens veel meer af? Hoe komt dat? Heeft dat een eenmalige reden of gaat dit doorzetten? En wat betekent dat voor onze productie? Zo kunnen we bijtijds inspelen op veranderingen in de vraag. Als een klant ineens veel meer wil afnemen, ga ik in overleg met de productieplanning om te kijken hoe we dat kunnen regelen.

Daarnaast monitor ik de voorraad in onze warehouses. In Ierland, de UK en Polen hebben we warehouses. Ik hou in de gaten of de warehouses goed gevuld zijn zodat een klant niet misgrijpt.

Smart-Packaging-Solutions-Nederland-Aline-Timmer-1

Veel vrijheid

Je werkt samen met leuke collega’s en er hangt een fijne werksfeer. Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden te doen, als je er maar voor zorgt dat het werk gedaan wordt. Als je wilt, kun je ook thuiswerken. Smart stimuleert dat je je ontwikkelt op persoonlijk vlak. Er zijn allerlei mogelijkheden om cursussen of opleidingen te volgen.

Gemoedelijke sfeer

Op de werkvloer is de sfeer gemoedelijk: iedereen spreekt elkaar aan met ‘jij’ en iedereen gaat met respect met elkaar om. Er zijn veel collega’s die hier al tientallen jaren werken. Dat zegt veel over de grote betrokkenheid bij het bedrijf en Smart als werkgever. Het is gewoon een heel fijn bedrijf om bij te werken.

Wil jij net als Aline bouwen aan je toekomst bij Smart Packaging Solutions Nederland? 
Solliciteer dan direct op één van onze vacatures!

Ga ook voor smart

Denk jij goed in ons team te passen? Solliciteer dan op de vacature die het beste bij jou past!
Bekijk vacatures
Delen