Leertrajecten

De slimste weg naar een mooie carrière in de procesindustrie

Ambieer jij een baan in de procesindustrie? Bij Smart Packaging Solutions vind je wat je zoekt. Hier bieden we meerdere leertrajecten aan, in een combinatie van theorie en praktijk, waarin je wordt klaargestoomd voor een uitdagende en afwisselende job op verschillende afdelingen van onze productie. Dat is wat we noemen Smart Learning!

Afdeling Verwerking

Als medewerker op onze afdeling Verwerking mag jij aan de slag met onze stans-, vouwlijm- en drukmachines. Het leertraject Smart Learning is erop gericht om je hiervoor op te leiden. Een halve dag in de week wissel je de praktijk af met de theorie en maak je gebruik van een eigen online leeromgeving, onder begeleiding van een studiebegeleider. Je doorloopt verschillende modules die je afrondt met een theorietoets. Daarnaast word je aan de machine intensief begeleid door een ervaren collega, waarbij je de ‘vlieguren’ maakt in aanvulling op de theorie. Heb je alles succesvol doorlopen? Dan volgt een eindgesprek, waarin je jouw certificaat in ontvangst mag nemen. Dit leertraject wordt aangeboden op verschillende niveaus. Als beginnend Operator in opleiding start je met Smart Learning A. Daarna heb je de mogelijkheid om Smart Learning B te volgen, waarbij je dieper op de materie ingaat. Beide trajecten duren tenminste 6 maanden. De opleiding wordt ook aangeboden op niveau C en D. Deze opleidingen volg je extern en leveren je na afloop een MBO 3 of 4 diploma op.

Afdeling Kartonmachine

Met de opleidingen Procesoperator A en B leer je te werken op de vijf verschillende werkplekken van onze Kartonmachine. Beide opleidingen volg je extern, waarbij je één dag in de week naar school gaat voor de theorie. De praktijk leer je bij ons aan de Kartonmachine, onder begeleiding van jouw toekomstige collega’s. De opleidingen Procesoperator A en B duren allebei een jaar en zijn goed voor een MBO 3 of 4 diploma. Hiermee mag jij jezelf volleerd Procesoperator noemen. Heb je meer ambitie, dan is mogelijk een rol als (reserve) Teamleider daarna iets voor jou.

Inwerktraject

Naast de opleidingstrajecten binnen onze productie, word je ook op andere afdelingen goed begeleid. We zorgen voor een passend inwerktraject van gemiddeld twee weken, waarin je kennis maakt met diverse collega’s en onder begeleiding meedraait in onze productie om het proces te leren kennen. Zo leer je stapsgewijs vertrouwd te raken met je nieuwe baan. Geïnteresseerd in één van onze leertrajecten? Meld je aan en ga ook voor Smart!

 

Ga ook voor Smart!

Denk jij goed in ons team te passen? Solliciteer dan op de vacature die het best bij jou past!

Bekijk vacatures

We make it fit

De kennis en kunde van onze collega’s, gecombineerd met hun sterke focus op innovatie en service, maken ons wereldwijd tot dé verpakkingsspecialist.

Meer over smart